Gaziantep'te bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ve partililerle bir araya gelen Özel, son dönemde parti içerisinde yaşananlar nedeniyle durum değerlendirmesinde bulundu.
"CHP'de bir iç çekişme ya da bir iç tartışma yok"
"Biz binadan çıktık millete sığındık. Bugün de geldik Gaziantep'in vicdanına sığındık. Biz milletle birlikte yürümeye devam edeceğiz. Hem partililerimizi hem de vatandaşlarımızı bir kez daha uyarmak ve hatırlatmak isterim. Bugün CHP'de bir iç çekişme ya da bir iç tartışma yoktur. Bugün AK Parti'nin yargı kolları eliyle Cumhuriyet Halk Partisi'nde hukuksuz bir işgal vardır. Partimize butlan ve kayyum atayarak partimizi adaysızlaştırmanın, grupsuzlaştırmanın ve lidersizleştirmenin hesabı içindedirler".
"Ya bu oyunu bozacağız ya yeni bir yol açacağız"
"Bu parti üzerinde bir takım oyunlar oynanacaksa aha da söylüyorum biz bu oyunu bozacağız. Andolsun ki biz bu oyunu bozacağız. Bu oyunu Gazi'nin adını taşıyan Gaziantep'ten ilan ediyorum. Bu milletle birlikte bu oyunu bozacağız. Ya bu oyunu bozacağız ya yeni bir yol açacağız. Ama eninde sonunda bu iktidarı değiştirip Gazi'nin partisini tekrar iktidar yapacağız. söz veriyorum. Omuz verenlere yolumuza yoldaş olanlara yanımızda olanlara selam olsun"