Dolar

32,2020

Euro

35,0069

Altın

2.504,53

Bist

10.643,58

2022 Nissan e power fiyat listesi | Elektrikli Nissan Qashqai E-Power fiyatı ne kadar? Menzili kaç kilometre?

2022 Nissan e power fiyat listesi | Elektrikli Nissan Qashqai E-Power fiyatı ne kadar? Menzili kaç kilometre? Otomotiv devleri tüm yatırımlarını artık elektrikli araçlara yapmaya başladı. Elektrikli otomobil satışları her geçen gün artarken içten yanmalı motorların yasaklanacağı tarih planları da ülkeler tarafından açıklanmaya başlandı. Durum böyle olunca elektrikli otomobillerde yenilikçi özellikler ortaya çıkıyor. Nissan firması da şarj kablosuna ihtiyaç duymayan elektrikli otomobil modeli Nissan Qashqai E-Power'ı otomobil tutkunlarına sundu. Reklamları dönmeye başlayan Nissan e power modelinin fiyatı ve ne kadara satılacağı ise vatandaşlar tarafından sıkça soruluyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-29 13:55:31

2022 Nissan e power fiyat listesi | Elektrikli Nissan Qashqai E-Power fiyatı ne kadar? Menzili kaç kilometre?

2022 Nissan e power fiyat listesi | Son zamanlarda otomobil firmaları içten yanmalı motor seçeneklerini artık ikinci plana atmış durumda. Değişen teknolojiye bağlı olarak artık çağ elektrikli otomobillerin çağı. İçten yanmalı ve dizel motorlu araçların AB'de 10 sene içinde yasaklanacağı açıklanmıştı. Dünya elektrikli otomobillere hazırlanırken ülkemizde de doğuştan elektrikli olan TOGG fabrika seri üretimine geçti. Elektrikli araç piyasasında rekabet kısışırken Nissan'dan çok önemli bir hamle geldi. Nissan E-Power modeli ile şarj kablosuna ihtiyaç duymayan elektrikli otomobilini piyasaya sürdü. Elektrikli Nissan Qashqai E-Power fiyatı ne kadar? Menzili kaç kilometre? soruları ise araç tutkunları tarafından sıkça soruluyor.

2022 Nissan e power fiyat listesi

Nissan e-power Türkiye satış fiyatlarını internet sitesine koydu. Buna göre e-power paketinde 2022 fiyatları 1.171.600 TL'den başlıyor. İşte Nissan Qashqai E-Pover fiyatı...

e-POWER Designpack 1.171.600 TL
e-POWER Skypack 1.199.900 TL
e-POWER Platinum Premium 1.356.400 TL

Elektrikli Nissan Qashqai E-Power fiyatı ne kadar?

Elektrikli otomobil piyasası dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yükselişte. Satışlar artarken firmalar yeni modellerini tüketiciye sunuyor. Nissan'ın en sevilen modellerinden olan Qashqai de artık elektrikli motora kavuştu. Üstelik şarj kablosuna ihtiyaç duymayacak şekilde... İ2022 Nissan Qashqai E-Pover fiyatı 1.171.600 TL'den başlıyor ve en dolu pakete göre 1.356.400 TL'ye kadar çıkıyor.

e-POWER nedir?

Nissan'a özgü bir teknoloji olan e-POWER, aküyü şarj etmek için benzinli bir motor jeneratör kullanır ve bu tek başına bir elektrik motorunu çalıştırarak tekerleklere güç sağlar. Elektrikli bir otomobile benzer şekilde tepki verir, anında tork sağlar ve ayrıca geleneksel bir içten yanmalı motora kıyasla daha düşük egzoz emisyonları ve çalıştırma maliyetleri olmasına rağmen fişe takılmasına gerek yoktur. Benzinli motora ek olarak e-POWER, akünün dolu kalmasına yardımcı olmak için rejeneratif frenleme kullanır. Alışkanlıklarınızı değiştirmeden yeni bir sürüş deneyimi keşfedin. Yakıt kullanmaya devam edin ama gaza bastığınız anda elektrik tahrikinin ve sürüş performansının tadını çıkarın.

e-POWER nasıl çalışır?

Bir e-POWER aracı fişe takmanıza gerek yoktur. Benzinli motor jeneratör, aracın ihtiyacı olduğunda aküyü şarj eden enerjiyi üretir. Bu jeneratör sistemi, doğrudan elektrik motorunu besleyebilir veya aküyü şarj edebilen elektrik enerjisini ürettirir. Elektrik motoru ise tek başına aracın tekerleklerini tahrik ederek her zaman 100% elektrikli hissi veren bir sürüş sağlar.

Frenleme sırasında normalde boşa giden enerjiyi geri dönüştürür

Frenleme anında ortaya çıkan enerji depolanır ve e-POWER, frenleme sırasında kaybedilen tüm enerjinin kaybolmasına izin vermez. e-POWER'daki rejeneratif fren sistemi, yavaşlamadan kaynaklanan kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürür ve aküye geri besleyerek yakıt verimliliğini artırır.

Haber Ara