Siirt'in Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede hayatını kaybetti. Acı haber kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.
NECAT CELLEK NEDEN ÖLDÜ?
Cellek'in bir süredir İstanbul'da sağlık sorunları nedeniyle tedavi altında bulunduğu açıklandı. Sağlık durumu ağırlaşan Cellek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamuoyuyla paylaşılan resmi bilgilerde kesin ölüm nedeni belirtilmedi.

NECAT CELLEK KİMDİR?
1966 yılında Siirt'in Şirvan ilçesinde dünyaya gelen Necat Cellek, ilköğrenimini Şirvan'da, ortaokul ve lise eğitimini Siirt'te tamamladı.
Siyasi yaşamına 1994 yılında İl Genel Meclisi Üyesi olarak adım atan Cellek, 1999-2000 yılları arasında Fazilet Partisi Şirvan İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Daha sonra AK Parti çatısı altında siyasi çalışmalarını sürdürdü.
2004 Yerel Seçimleri'nde ilk kez Şirvan Belediye Başkanı seçilen Cellek, 2009, 2014, 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde de yeniden seçilerek 5 dönem belediye başkanlığı görevini sürdürdü.
Evli olan Necat Cellek'in 10 çocuğu bulunuyor.
Necat Cellek'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.