$

Dolar

45,9110

Euro

53,4634

£

Sterlin

61,7130

Frank

58,4408

Gram Altın

6.617,1600

Bitcoin

3.482.467

$

Dolar

45,9110

Euro

53,4634

£

Sterlin

61,7130

Frank

58,4408

Gram Altın

6.617,1600

Bitcoin

3.482.467

Spor

Kupa finalistleri saha olayları nedeniyle PFDK’ sevk edildi

Ziraat Türkiye Kupası, Trabzonspor ve Konyaspor Antalya’da oynandı karşılaşmayı bordo-mavililer kazanmıştı. Maç esnasında yaşanan saha olayları nedeniyle iki takım da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

27.05.2026 - 11:48
Dursun Ali Bulut
Kupa finalistleri saha olayları nedeniyle PFDK’ sevk edildi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Kupa finalistleri Trabzonspor ve Konyaspor oynadıkları final maçında saha olayları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşan Trabzonspor ve Konyaspor'u, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

SAHA OLAYLARI VE ÇİRKİN TEZAHÜRAT NEDENİYLE PFDK’YA SEVK

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ve Konyaspor, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve 6 oyuncunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle disipline gönderildi.
Ayrıca Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut da sportmenliğe aykırı hareket, talimatlara aykırı hareket ve tedbire uymama gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildi.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın