Dolar

32,3829

Euro

34,7150

Altın

2.407,64

Bist

10.123,14

Sabancı Topluluğu'ndan bin kitap bağışı

Sabancı Topluluğu çalışanları, UNESCO Dünya Okuma- Yazma Günü’nde “Köylere Kitap Çocuklara Yeni Bir Dünya” diyerek “Okumak Yolda Olmaktır” projesine 1.000 kitap bağışında bulundu

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-09 13:54:08

Sabancı Topluluğu'ndan bin kitap bağışı

Sabancı Topluluğu çalışanları, 8 Eylül UNESCO Dünya Okuma- Yazma Günü'nde “Köylere Kitap Çocuklara Yeni Bir Dünya” diyerek “Okumak Yolda Olmaktır” projesine 1.000 kitap bağışı yaptı.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKI

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, toplumun kalkınmasında öğretmenlere kilit görevler düştüğünü kaydetti ve değerlendirmesini şöyle sürdürüdü:

“Okumak Yolda Olmaktır projesi ile çocukların gelişimi için yola çıkan çok değerli iki öğretmene destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sabancı Vakfı olarak kurulduğumuz günden bugüne toplumsal gelişmenin sağlanması için eğitimde fırsat eşitliğinin olmazsa olmaz olduğu inancıyla hareket ediyoruz. Bir toplumun kalkınmasında öğretmenlere kilit rol düşüyor. Dokunduğu hayatları değiştiren, dönüştüren ve geliştiren öğretmenler var olduğu sürece toplumun da güçleneceğine gönülNevgül Bilsel Safkan den inanıyoruz.”

Haber Ara