Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

'Aman Reis Duymasın' Sinemalarda

'Aman Reis Duymasın' filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-14 16:17:37

'Aman Reis Duymasın' Sinemalarda

Serkan Güzel/Timeturk

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar. Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden eser burada yoktur. Küçük bir kasaba olan tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli'nin bu olanları duyacak olmasıdır.

RD3

Filme çok emek harcandığı her halinden belli. İyi oyuncular ve iyi yönetmen ve iyi teknik ekip ile eğlenceli bir film ortaya çıkmış. Öncelikle küfürsüz film olması büyük artı. Ailecek gidip izleyebileceğiniz bir film. Filme önyargı ile gidenler beklentilerinin üzerinde bir iş görecekler. Fakat söylemeden geçemeyeveğim bu ekip çok daha iyi bir film yapabilirdi. Filmin son bölümü çok eğlenceli özellikle Mustafa Üstündağ döktürmüş. Kendisini tebrik ediyorum. Ekrandaki güçlerini sinema ve tiyatroya aktaran oyunculara her zaman hayran olmuşumdur. Bu anlamda tüm ekibi yürekten kutluyorum.

RD2 

Özellikle Görüntü Yönetmeni harika iş çıkarmış. Yönetmen zaten işinin ehli. Senaryo iyi daha da iyi olabilirmiş. Biraz daha özenilse; İngilizce altyazı ile dünya çapında Mafya Komedi tarzında çok iyi bir film olabilirmiş. Ailecek gidin ve izleyin...

RD 8

Haber Ara