Dolar

42,6973

Euro

50,1227

Altın

5.912,15

Bist

11.311,31

Altın Portakal'da rekor ödül alan film

Antalya'da düzenlenen 62. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nde Tavşan İmparatorluğu filmi 7 dalda ödül kazanarak gecenin en çok ödül alan yapımı oldu.

2 Ay Önce Güncellendi

2025-11-02 08:20:54

Altın Portakal'da rekor ödül alan film

62. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreni Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Gecede Seyfettin Tokmak'ın yönetmenliğini yaptığı “Tavşan İmparatorluğu” filmi 7 dalda ödül kazandı.

ANTALYA'DA SİNEMANIN EN PARLAK GECESİ

Antalya'da bu yıl 62'ncisi düzenlenen Uluslararası Altın Portakal Film Festivali, görkemli bir kapanış töreniyle sona erdi. Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende birçok kategoride ödüller sahiplerini buldu. Gecenin en çok ödül alan yapımı ise yönetmen Seyfettin Tokmak imzalı “Tavşan İmparatorluğu” oldu. Film, 7 farklı dalda ödül kazanarak festival tarihine geçti.

SİNEMASEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Törene çok sayıda sanatçı, yönetmen, yapımcı ve sinemasever katıldı. Renkli görüntülere sahne olan gecede sinema dünyasının önemli isimleri ödül alan yapımları alkışladı. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye'nin en köklü sinema organizasyonları arasında yer alırken, bu yıl da sinema endüstrisinde dikkat çeken yapımlara ev sahipliği yaptı.

aa

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara