Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler 26. dakikada Skriniar ile öne geçmesine rağmen, 38'de Rıdvan Yılmaz ve 73'te Vlahovic'in gollerine engel olamadı. Bu sonuç sonrası gözler teknik direktör İsmail Kartal'a çevrildi. Ünlü yorumcu youtube kanalında “İsmail Kartal’ın yerinde ben olsam istifa ederim” dedi.
SERDAR ALİ ÇELİKLER, NET KONUŞTU

Fenerbahçe’ye yakınlığıyla bilinen futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, maç sonrası katıldığı youtubede yayın yapan bir spor programında maç ve İsmail Kartal’a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"YERİNDE OLSAM İSTİFA EDERİM" SÖZÜ GÜNDEM OLDU

Mağlubiyetin ardından spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler'in yorumu ortalığı karıştırdı. Çelikler, Fenerbahçe’yi Aziz Yıldırım’ın yönettiğini iddia ederek, "Ben İsmail Kartal olsam istifa ederim" ifadesini kullandı. Programda Beşiktaş teknik direktörü Vincenzo Italiano'nun oyun planı övülürken, Kartal'ın kadro tercihleri ve Talisca sonrası 10 numara bölgesindeki boşluk eleştiri konusu oldu.
İSTİFA KARARI VAR MI?

Şu ana kadar Fenerbahçe cephesinden veya İsmail Kartal'dan istifa yönünde resmi bir açıklama gelmedi. İddialar tamamen derbi sonrası yapılan yorumlara dayanıyor. Önümüzdeki hafta oynanacak Roma karşılaşması oldukça kritik.