Dolar

42,5127

Euro

49,5465

Altın

5.818,92

Bist

11.007,37

YPG/PKK'lılar, IŞİD'lileri serbest bıraktı

Suriye'de, terör örgütü YPG/PKK'lıların, kamplarında tuttukları IŞİD'li 10 kadını serbest bıraktığı bildirildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-15 20:19:18

YPG/PKK'lılar, IŞİD'lileri serbest bıraktı

Suriye'de, terör örgütü YPG/PKK'lıların, kamplarında tuttukları IŞİD'li 10 kadını serbest bıraktığı belirtildi.

Le Parisien gazetesinin iki muhabirinin, sahada yaptığı çalışmaya dayanan haberine göre, Rakka'ya 50 kilometre mesafede bulunan bir kampta, YPG/PKK'lılar, terör örgütü IŞİD mensubu 10 Fransız kadını, 25 çocuğuyla birlikte serbest bıraktı.

Haberde ifadelerine yer verilen ve serbest bırakılan kadınlardan birinin "Kürtler (YPG/PKK'lılar) bize birden 'çıkın buradan dediler'. Hiçbir şey anlamadık. Sonra hepsi gitti ve siviller kaldı." ifadelerini kullandı.

Bir diğer serbest bırakılan kadının ise "Siviller bize şu an yardım ediyor, Fransa bizi kabul etmiyor. Kürtler (YPG/PKK'lılar) bizi Beşşar Esed rejimine teslim etmek istiyor. Yardım bekliyoruz." dediği kaydedildi.

Haberde, terör örgütü YPG/PKK'lıların farklı kamplarında yüzlerce Fransız ailenin tutulduğu belirtildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

ASELSAN'ın imha senaryosu: GÖKSUR'un görüntüleri paylaşıldı

Haber Ara