Dolar

32,3526

Euro

34,7766

Altın

2.392,62

Bist

10.247,93

Yalçın Topçu'dan 31 Mart mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 'Bu aziz milletin, atılan darbe çığlıklarını görmezden gelmeyeceğinden eminim. Türkiye, 31 Mart'a yüklenen anlamın farkında oluğundan gereken cevabı sandıkta verecek' ifadelerini kullandı.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-29 22:53:52

Yalçın Topçu'dan 31 Mart mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlere ilişkin, değerlendirmelerde bulundu. Topçu, vatandaşın Kandil ve Pensilvanya ile ortak hareket edenlere gereken cevabı sandıkta vereceğini belirterek, "Milletimizin, 31 Mart'a yüklenen anlamın farkına vardığını düşünüyorum. Kandil ve Pensilvanya'ya siyaset yolu ile itibar ve meşruiyet sağlayanları, maşeri vicdanın kabul etmesi mümkün değildir. Darbe çığlıklarını bu aziz milletin görmezden gelmeyeceğinden eminim. Her türlü terör örgütüyle dirsek teması kurmaktan çekinmeyenlere, milletimiz demokratik tepkisini net bir şekilde sandıkta gösterecektir" dedi.

Topçu, Millet İttifakı'nın Kandil ve Pensvilya ile ilişki içinde olduğunu vurgulayarak, "Benzemezler İttifakının, ana karargahı Kandil ve Pensilvanya'nın desteğini, millet desteğine tercih ettiğini, kendi karargahlarının sözcüleri ile YSK'ya verdikleri listeler ortaya koymakta." ifadelerini kullandı.

Seçmenin Cumhur İttifakı'na vereceği destek konusunda şüphesi olmadığını belirten Topçu; "Milletimiz, derin feraseti ile 31 Mart'ta bunları bilerek sandıklara gidecek. Türkiye'nin kutlu yükselişi için Cumhur İttifakı'na tam destek olacaklar" şeklinde konuştu.

Haber Ara