Dolar

44,3665

Euro

51,2828

Altın

6.309,73

Bist

12.825,40

Vatandaş hırsızı suçüstü yakaladı

Adana'nın Seyhan İlçesinde klima demirlerini çalmaya çalışan hırsız vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Hırsızın parmak izi bırakmamak için giydiği poşet eldiven ise dikkat çekti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-29 11:31:41

Vatandaş hırsızı suçüstü yakaladı

Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 sokak içerisinde klima demirleri çalmayan çalışan ismi öğrenilmeyen bir kişi vatandaşlar tarafından suçüstü yakalandı. Yakalayan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Hırsız giydiği poşet eldivenle yakalandı

Suçüstü yakalanan hırsızın üzerinde polis arama yaptığında pense buldu. Daha sonra bulunan çantada ise başka yerlerden kestiği demirler bulundu. Bunun yanı sıra hırsız, parmak izi bırakamamak için giydiği poşet eldiveni de polisin gözünden kaçmadı. Gözaltına alınan hırsız Şehit Erdoğan Çıtak Yarbaşı Polis Merkezine götürüldü.

Öte yandan, ismi öğrenilmeyen şahsın çok sayıda hırsızlıktan kaydığı olduğu belirlendi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Kurtlar Vadisi' yalısı satışta

Haber Ara