Dolar

32,2377

Euro

34,7909

Altın

2.412,94

Bist

10.267,09

Valilikten fırtına uyarısı

Ankara Valiliği vatandaşlara kritik bir uyarıda bulundu. Meteorolojiden yapılan hava durumu uyarısının ardından 23-24 Aralık tarihleri arasında yaşanması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına için başkentte yaşayan vatandaşların tüm olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken soba ve doğal gaz zehirlenmeleri, çatı uçması gibi durumlar için kamuoyuna sosyal medya üzerinden açıklama geldi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-22 20:43:43

Valilikten fırtına uyarısı

Ankara Valiliği tarafından son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerine göre yarın ve Salı günü başkentte yaşanması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına için vatandaşların tüm olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiği vurgulanırken çatı uçması, soba zehirlenmesi gibi durumlar yaşanabileceğinden Ankara Valiliği sosyal medya hesabı üzerinden başkentte yaşayan vatandaşlar için uyarı yayınladı. Meteoroloji tarafınan ise rüzgarın; Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildi.

VALİLİKTEN UYARI

Ankara'da kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle soba, doğalgaz zehirlenmeleri ve çatı uçması gibi olumsuzluklara dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ankara Valiliğinden kuvvetli rüzgar, fırtına nedeniyle soba, doğalgaz zehirlenmeleri ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meteorolojiden alınan bilgiye göre; 23-24 Aralık günlerinde Ankara'da kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir. Soba ve doğal gaz zehirlenmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusu kamuoyunun bilgisine sunulur."

ANKARA'DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına (100 km/saat üzeri) bekleniyor. Pazartesi ve Salı günleri etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Haber Ara