$

Dolar

45,9431

Euro

53,5910

£

Sterlin

61,8552

Frank

58,6831

Gram Altın

6.669,6000

Bitcoin

3.367.234

$

Dolar

45,9431

Euro

53,5910

£

Sterlin

61,8552

Frank

58,6831

Gram Altın

6.669,6000

Bitcoin

3.367.234

Gündem

Türkiye'den rest: Atmamız gereken her adımı atarız

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, kabine toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Münbiç planının şimdiye kadar uygulanmaya başlaması gerektiğini bildirerek, oyalama taktiklerine tepki gösterdi.

03.10.2018 - 18:44
semagundag
Türkiye'den rest: Atmamız gereken her adımı atarız
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Münbiç planının şimdiye kadar uygulanmaya başlaması gerektiğini bildirerek, oyalama taktiklerine tepki gösterdi.

İbrahim Kalın'ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

Bir takım oyalama taktiklerinin devreye girdiğini görüyoruz.

"MÜNBİÇ PLANININ ŞİMDİYE KADAR UYGULANMAYA BAŞLAMASI GEREKİYORDU"

Eğiticilerin eğitilmesi, sahadakilerin eğitilmesi ve ardından devriyelerin tamamlanması gerekiyordu.

"BU OYALAMA TAKTİĞİ GERÇEKTEN BÜYÜYEN BİR SORUN OLMAYA BAŞLADI"

Bir tarih veremiyoruz. Çünkü normalde bu çok önceden tamamlanması gereken bir süreçti. Ama şu veya bu gerekçeyle bu hep erteleniyor. Bunu bir an önce yapalım, daha fazla geciktirmenin izah edilir bir tarafı yoktur.

Ama bu oyalama taktiği gerçekten büyüyen bir sorun olmaya başladı. Buradan tekrar bu mesajı vermek istiyorum.

"TAVRIMIZ ÇOK NET! GEREKEN ADIMLARI ATARIZ"

Mesele sadece YPG'nin Fırat'ın Doğusu'na geçmesi meselesi değil. Ondan sonra ne olacağı konusu da bizim için çok net. Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili atmamız gereken her adımı atarız.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın