Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

THY Emlak Konut kura çekimi oldu mu, ne zaman? | THY EMLAK KONUT KURA SONUÇLARI:

THY ve Emlak Konut'un oraklaşa gerçekleştirdiği 'Yenişehir Evleri Arnavutköy' projesinde başvurular sona erdi. Başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura çekimi tarihleri internette araştırılan konular arasında yer alıyor. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu projenin başvuruları 2023 Haziran ayında tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman? Kura sonuç tarihi açıklandı mı? İşte THY Emlak Konut kura çekimi ile ilgili detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-14 08:59:20

THY Emlak Konut kura çekimi oldu mu, ne zaman? | THY EMLAK KONUT KURA SONUÇLARI:

THY ve Emlak Konut'un oraklaşa gerçekleştirdiği "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinde başvurular sona erdi. Başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura çekimi tarihleri internette araştırılan konular arasında yer alıyor. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu projenin başvuruları 2023 Haziran ayında tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman? Kura sonuç tarihi açıklandı mı? İşte THY Emlak Konut kura çekimi ile ilgili detaylar...

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi nedir?

Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı'na yakın konumda, hayata geçirilecek Yenişehir Evleri Arnavutköy, sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını bünyesinde barındıracak büyük bir şehir vizyonuyla hayata geçiyor.

Sakinlerinin ihtiyaç duyacağı her şey düşünülerek planlanan projede sosyal alanlardan kültürel alanlara, ibadethanelerinden pazar alanlarına kadar tüm imkanlar yer alıyor.

THY Emlak Konut kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Yenişehir-Arnavutköy evlerinin hak sahipleri kurada açıklanacak. Kura çekiliş tarihi şirket tarafından belirlenecek ve internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapılacak.

Bolat, Mayıs-Haziran 2025 tarihinde 3 bin adedin teslim edileceğini söylerken THY personeline kuraya ilişkin de bilgi verdi. Kendisi ya da eşinin İstanbul'da evi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan THY personellerine dairelerin verileceğini söyledi.

Bolat'ın açıklaması şu şekilde;

"Sabah, gelişimini yerinde gördüğüm Arnavutköy'deki Emlak Konut GYO ile birlikte yaptığımız proje ilk müjdemdi. Birinci ve ikinci etap olarak yapımına başlanan yaklaşık 3 bin konut 2025 yılının Mayıs ve Haziran aylarında teslim edilmeye başlayacak. Örnek daireler ise birkaç ay içinde hazır olacak. Videoda da görüleceği üzere çoğu binanın temeli kazılmış ve %60'ının temeli atılmış. Birkaç ay içinde birçoğunun tuğlaları örülmeye başlayacak. Ben de kabası biten bir binanın üst katına çıkarak hem tüm proje alanını gördüm hem de diğer etapların konumuyla ilgili bilgi aldım."

Haber Ara