Dolar

42,8499

Euro

50,6484

Altın

6.176,22

Bist

11.343,92

Takside 250 TL kavgası! Suç üstü yakalandı

Ortaköy'de bir taksici Taksim'e gitmek istediğini söyleyen kişiden 250 lira istedi. Taksimetre açmayan taksici görüntülendiğini fark edince yolcuyu, 'motor ışığı yandı' diyerek araçtan indirmek istedi. Yolcu görüntü çektiğini söyleyince ise taksicinin saldırısına uğradı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2023-07-29 17:49:04

Beşiktaş Ortaköy'de bir kişi yol kenarında duran taksiciye Taksim'e gitmek istediğini söyledi. Taksici 250 lira talep etti. Ücreti kabul eden yolcu bir yandan da cep telefonuyla kayıt alarak araca bindi.

Kısa bir mesafe ilerledikten sonra şoför, görüntülendiğini fark edince motor ışığının yandığını belirterek durdu.

Kayıt alan yolcu ise şoföre başından beri cep telefonuyla görüntü aldığını ifade etti. Bunun üzerine şoför, kendisini görüntüleyen yolcuya saldırarak elindeki cep telefonunu almaya çalıştı. Arbede sonrası yolcu, taksiden indi. DHA

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sadettin Saran'ın test sonucu pozitif çıktı

Haber Ara