Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Süleyman Soylu: Rabia Naz'ın babası beni aradı, iki saate varan bir görüşme yaptık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şüpheli ölümüyle gündeme gelen 11 yaşındaki Rabia Naz' Vatan'ın babası Şaban Vatan'ın kendisini aradığını ve iki saate yakın telefon görüşmesi yaptıklarını söyledi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-03 09:53:04

Süleyman Soylu: Rabia Naz'ın babası beni aradı, iki saate varan bir görüşme yaptık

Sabah yazarı Tuba Kalçık, bugünkü yazısında "Hem Küçükçekmece'deki bu yürekleri yakan istismarı, hem de Rabia Naz davasını konuşmak için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüm" dedi.

Kalçık, Soylu'nun Rabia Naz'ın babasıyla görüştüğünü söylediğini de aktardı. İşte yazının ilgili bölümü:

"Rabia Naz'ın babası hafta sonu beni aradı ve onunla iki saate varan bir görüşme yaptım. Bana olay ilk 'Rabia Naz öldürüldü ve hatırı sayılır birileri araya girerek olay kapatıldı' diye geldi. Ben de böyle bir şey asla olamaz dedim ve yakından ilgilendim. Birçok defa müfettiş de gönderdim. Babaya da anlattığım gibi bu olayın devlet olarak peşini bırakmıyoruz. Yeniden, müfettişler gönderildi olayı teftiş ediyorlar. İdari tarafa eksiklikleri olan ve kusurlu gördüğümüz birkaç kişi için de müfettişler gönderdik. Ben de evlat sahibiyim; babanın acısını anlıyorum ve yakından hissediyorum. Bu olayın tüm yönleriyle açığa kavuşturulması için her şeyi yapıyoruz.'"

 

Haber Ara