Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Sinan Akçıl, LGBT baskısını duyurdu: Kızını okula göndermeye korkuyor

Müzisyen Sinan Akçıl, LGBT propagandasının hüküm sürdüğü Avrupa'da okuyan arkadaşının küçük kızının durumunu sosyal medyadan duyurdu.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-02 12:08:20

Sinan Akçıl, LGBT baskısını duyurdu: Kızını okula göndermeye korkuyor

Müzisyen Sinan Akçıl'ın LGBT propagandasıyla ilgili paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Akçıl'ın yardımıyla kızının okuduğu okulda LGBT baskısına maruz kaldığını öğrenen babaya ulaşan gazeteci Tuba Kalçık, mağdur babanın anlattıklarını Sabah gazetesindeki köşesinde paylaştı...

SİNAN AKÇIL SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa'daki LGBT dayatması, içinde bulunduğumuz dönemin en çok tartışılan konularından biri. İngiltere işin suyunu çıkaranlardan. Öyle ki LGBT propagandasını artık ilkokul çocuklarına bile yapıyorlar. En son bu duruma müzisyen Sinan Akçıl sosyal medyasında dikkat çekti. Akçıl, arkadaşının kızıyla ilgili yaşadıklarını paylaştı. Ben de bunun üzerine Akçıl'ı aradım ve detayları öğrenebilmek için arkadaşı Aydın Bey'le görüştüm.

"9 YAŞINDAKİ KIZIMI OKULA GÖNDERMEYE KORKAR OLDUM"

İngiltere'deki ilkokullarda LGBT dersi okutulduğunu belirten Aydın Bey, şöyle konuştu:

"Ben artık 9 yaşındaki kızımı okula göndermeye korkar oldum. Okulunda LGBT dersi zorunlu olarak okutuluyor. Dersi de bir LGBT bireyi veriyor. Okula gittim, kızımın bu derse girmesini istemediğimi söyledim ama okul zorunlu olduğunu söyledi. Okulla defalarca kavga ettim ama değişen bir şey olmadı. Çocuğu dersin olduğu günler okula göndermeyerek geçici bir çözüm buldum ama tabii bu sürdürülebilir bir şey değil. Gurbetçi ailelerin birçoğu Avrupa'daki bu durumdan dolayı büyük sıkıntı yaşıyor. O kadar ciddi bir sorun ki bu, Avrupa'da aileler protesto ediyor okulları. Ama ne yazık ki hâlâ bir çözüm yok. 18 yaşına gelmeden ilkokul seviyesindeki çocuklara bu dayatılmamalı. 18 yaşından sonra kim nasıl isterse öyle yaşar. Küçük yaştaki çocukların kafasını karıştırmaya gerek yok, kendi kararlarını kendileri verebilecek durumda değiller. Beyinleri taze ne verirsen onu alıyorlar, örf ve adetlerimizde, kültürümüzde, çocuk yaşta öğretilecek böyle bir derse yer yok..."

Haber Ara