Dolar

32,3138

Euro

34,7735

Altın

2.398,34

Bist

10.247,75

Serdar Ortaç Tarkan için ne dedi? Serdar Ortaç Tarkan'a küfür mü etti?

Serdar Ortaç sosyal medya hesabı X'te gündem oldu. Siyaset yapan ve bir dolu küfür yağdıran Ortaç için sosyal medya ikiye ayrıldı. Peki Serdar Ortaç Tarkan için ne dedi, küfür mü etti? Daha önce de tartışan Tarkan ve Serdar Ortaç ikilisinin son durumu!

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-14 15:05:16

Serdar Ortaç Tarkan için ne dedi? Serdar Ortaç Tarkan'a küfür mü etti?

90'lı yıllarda ismini zirveye yazdıran Serdar Ortaç, bunalım haberleriyle gündeme geliyordu. Geçtiğimiz yıllarda Tarkan'ın ödül törenlerine katılmamasını ve hayranlarının Tarkan ile onu aynı kefeye koymasını eleştirmişti. Şimdilerde tekrar Tarkan ve Serdar Ortaç ismi tartışmayla anıldı.

Serdar Ortaç Tarkan için ne dedi?

TikTok hesabını aktif kullanan Serdar Ortaç, sarhoş olarak açtığı bir yayın esnasında takipçilerinin mesajlarına yanıt verdi. Ortaç; mesaj yazan bir kullanıcıya sinirlenerek "Hepiniz CHP'lisiniz i...ler" sözleriyle küfretti.

Daha sonra ortak bir yayıncının durumu açıklamaya çalışmasının üzerine tekrar öfkelenen Ortaç, "Ya s.... Tarkan'ı ya" şeklinde küfretti.

Serdar Ortaç ve Tarkan kavgası

2011 yılı Kral TV müzik ödüllerinde Serdar Ortaç, Tarkan'ın ödül için kulisten gelmemesini eleştirmişti. Ortaç; "Bu starlık oyunları nereye kadar?" sözlerini kullanmıştı.

Olaydan kısa bir süre sonra Tarkan'ın uyuşturucu operasyonu ile gözaltına alınması gündem olmuştu ve Ortaç yine Tarkan hakkında konuşmuştu. Ortaç; "İstediğin kadar star ol devletin iki dudağının arasına bakar seni starlığın" dedi.

Haber Ara