Dolar

32,2058

Euro

35,0853

Altın

2.471,53

Bist

10.158,63

Seçil Erzan'ın telefonundan Ata Demirer çıktı

'Fatih Terim fonu' veya 'yüksek karlı gizli fon' adı altında kamuoyunu haftalrdır meşgul eden Denizbank şube müdürü Seçil Erzan'ın dolandırıcılık soruşturmasında incelenen 6 aylık telefon dökümlerinde oyuncu Ata Demirer’le de görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

5 Ay Önce Güncellendi

2023-12-14 20:21:24

Seçil Erzan'ın telefonundan Ata Demirer çıktı

Milyon dolarlık transfer rakamlarından başka herhangi bir "başarı"nın kaydedilmediği yönünde yorumlara konu olan futbolcu çevresinde kirli ilişkiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Birçok ünlü isim ve iş insanının yüksek kâr garantili fon vaadiyle koşuşturduğu Denizbank şube müdürü Seçil Erzan ile temas kuranların isimleri kırık telefonun incelenmeye başlanmasıyla ortaya çıkmaya devam ediyor.

ATA DEMİRER DE DEŞİFRE OLDU

Erzan'ın kimlerle mesajlaşıp konuştuğu tek tek deşifre oluyor. Seçil Erzan'ın HTS kayıtlarındaki numaraların kimlere ait olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahısha ve Hakan Kahraman'ın haberine göre, Seçil Erzan ile Ata Demirer arasında 15 Ocak'ta bir görüşme yapıldı.

İKİNCİ GÖRÜŞME 131 SANİYE

Seçil Erzan'ın Ata Demirer'i aradığı ve görüşmenin sadece 1 saniye sürdüğü belirtilirken, ertesi gün saat 12.59'da bu kez Ata Demirer, Seçil Erzan'ı aradığı bilgisi aktarıldı. İkilinin bu görüşmede tam 131 saniye telefonda konuştuğu ortaya çıktı.

SEÇİL ERZAN-FULYA TERİM GÖRÜŞMESİ

Öte yandan Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in eşi Fulya Terim ile 25 defa telefonda konuştuğu da öğrenildi.

Haber Ara