Sabah saatlerinde Kütahya Simav'da korkutan deprem
Kütahya'nın Simav ilçesinde saat 06.49'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin 10,4 kilometre derinlikte kaydedildiğini bildirdi. Sabah erken saatlerde hissedilen sarsıntı çevrede kısa süreli panik yarattı.

Oluşturma Tarihi: 2025-10-04 08:35:02

Güncelleme Tarihi: 2025-10-04 08:36:39

Kütahya'nın Simav ilçesinde sabah saatlerinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, sarsıntı saat 06.49'da kaydedildi ve 10,4 kilometre derinlikte gerçekleşti. Bölge halkı sabah erken saatlerde hissedilen depremle sarsıldı.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, depremin merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olarak belirlendi. Depremin 4,1 büyüklüğünde olduğu ve yerin 10,4 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Depremin ardından yetkililer tarafından herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi.

Depremin ardından bölgede incelemeler sürerken, AFAD ve yerel ekipler gelişmeleri yakından takip etti. Vatandaşlar ise sabah erken saatlerde yaşanan deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. Deprem, özellikle Simav ve çevresinde hissedilirken, herhangi bir can veya mal kaybına ilişkin resmi açıklama yapılmadı.

aa