Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Resmi açıklama geldi: O partinin Hatay adayı Gökhan Zan oldu

6 Şubat depremlerinin ardından İyi Parti'den Hatay milletvekili adayı olan Gökhan Zan, seçimlerden sonra partisinden istifa etmişti. Son olarak depremin birinci yıldönümünde ortaya çıkan Gökhan Zan, bugün gelen resmi açıklamayla birlikte Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Geçtiğimiz mart ayında partisinin grup toplantısında Zan'a rozet takan Meral Akşener 'Gökhan Zan evladım oldu' açıklamalarında bulunmuştu.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-12 12:10:16

Resmi açıklama geldi: O partinin Hatay adayı Gökhan Zan oldu

6 Şubat depremlerinin ardından İyi Parti'den Hatay milletvekili adayı olan Gökhan Zan, seçimlerden sonra partisinden istifa etmişti. Son olarak depremin birinci yıldönümünde ortaya çıkan Gökhan Zan, bugün gelen resmi açıklamayla birlikte Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Geçtiğimiz mart ayında partisinin grup toplantısında Zan'a rozet takan Meral Akşener "Gökhan Zan evladım oldu" açıklamalarında bulunmuştu.

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu

Eski milli futbolcu ve eski İyi Parti'li Gökhan Zan'ın bugün düzenlenne toplantı sonrasında Türkiye İşçi Partisi (TİP)'nden Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olduğu duyuruldu.

TİP İstanbul İl Başkanlığı'nda Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve Sera Kadıgil ve Gökhan Zan basın toplantısı düzenledi.

"Hatay ittifakı" başlığı adı altında düzenlenen toplantıda, Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

"Hiçbir şey için geç değildir" diyen Zan, "Hayatımı savunmaya adadım, şimdi de Hatay'ın haklarını savunmaya hazırım" diye konuştu.

GÖKHAN ZAN KİMDİR?

Akşener: Gökhan Zan evladım oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6 Şubat depremlerinin ardından Mart ayında partisinin grup toplantısında Gökhan Zan'a rozetini takmış ve "Gökhan Zan evladım oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Deprem bölgesinde devletin bölgedeki çalışmalarına karşı provokatif çıkışlarda bulunan Gökhan Zan'ın milliyetçi ülkücü tabanı ile bilinen İYİ Parti'ye katılıp istifa etmesinin arından sol görüşlü parti olan Türkiye İşçi Partisi'nden aday olmayı kabul etmesi dikkat çekti.

Haber Ara