Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

Piyade Sözleşmeli Er Miyanyedi'nin şehadet haberi ailesine verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan piyade sözleşmeli er Miyanyedi'nin şehadet haberi Zonguldak'taki ailesine verildi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-16 07:50:47

Piyade Sözleşmeli Er Miyanyedi'nin şehadet haberi ailesine verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan piyade sözleşmeli er Sait Miyanyedi'nin şehadet haberi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki ailesine verildi.

Şehidin ilçeye bağlı Dereköseler köyündeki ailesinin evine gelen Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, üzücü haberi baba Satılmış ile anne Naciye Miyanyedi'ye verdi.

Eve ve mahalleye Türk bayrakları asılırken, Miyanyedi'nin şehit olduğu haberini alan yakınları ve komşuları da aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit piyade sözleşmeli er Sait Miyanyedi'nin cenazesinin bugün Dereköseler köyünde, ikindi vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Prof. Özkaya: 'Antioksidan ve vitamin takviyeleri ömrü kısaltıyor'

Haber Ara