Dolar

32,3374

Euro

34,8108

Altın

2.390,60

Bist

10.276,88

Patiswiss çikolata CEO'su kim oldu? Küflü çikolata tartışması son dakika gelişmesi

Patiswiss çikolata CEO'su kim oldu? Sosyal medyada büyük yankı uyandıran 'Patiswiss küflü çikolata tartışması'nda yeni bir gelişme meydana geldi. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifa etmesinin ardından yeni CEO'nun da Tunaoğlu soyismini taşıması tüketicinin 'Dalga mı geçiyorsunuz?' sorusunu sosyal medyada tepki olarak sormasına neden oldu. Peki ama Patiswiss çikolata olayı nedir, yeni CEO kim oldu? Küflü çikolata tartışması son dakika gelişmesi.

1 Hafta Önce Güncellendi

2024-04-24 15:27:02

Patiswiss çikolata CEO'su kim oldu? Küflü çikolata tartışması son dakika gelişmesi

Geçtiğimiz günlerde bir kullanıcının "küflü çikolata" için yapmış olduğu yoruma tehditle cevap veren markanın CEO'su istifa etmiş ve yerine gelecek olan CEO merak konusu olmuştu.

Patiswiss küflü çikolata olayı nedir?

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada tepki çeken küflü çikolata paylaşımı ile gündeme geldi.

Bir sosyal medya kullanıcısının yapmış olduğu paylaşıma, şirketin yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği tepki, adeta sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ne dedi?

"Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın. Küflenmiş, çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine de daha var. Muhtemelen redarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var." yorumunu yazan kullanıcıya CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu;

"Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın... Bir de Linkedin'de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya, 'çöp' falan yazanlara. Bizim avukatların marka karalama, marka değeri düşürme vs. neler isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca!!! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim... " yanıtını vermişti.

Migros ürünleri kaldırdı

Tunaoğlu'nun son paylaşımı bununla da sınırlı kalmadı ve “Karşında dev Migros ve biz varız” notunu ilave etti. Yaşananlar üzerine Migros, Patiswiss ürünlerini internet sitesi satış mağazasından kaldırdı.

Patiswiss çikolata CEO'su kim oldu?

Kısa sürede sosyal medyada ayyuka çıkan çikolata olayının üzerine CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu geri adım atmış ve istifa ettiğini duyurmuştu. Patiswiss'in resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ali Sinan Tunaoğlu getirildi.

Açıklamada; 23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilecektir.” sözlerine yer verildi.

Haber Ara