Dolar

32,2247

Euro

34,9384

Altın

2.418,85

Bist

10.676,65

Özkoç: Tayyip Erdoğan'a nasıl bakmışım..

CHP'li Engin Özkoç, bugün TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a baktığı anlar hakkında da açıklamalarda bulundu.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-10-06 16:39:57

Özkoç: Tayyip Erdoğan'a nasıl bakmışım..

Basın açıklamasında dünkü ana değinen Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışı yerine Türk askerinin Katar'daki Dünya Kupası'nın güvenliğini sağlamasını konuşmanın gerektiğini belirtti.

Özkoç konuya ilişkin, "Tayyip Erdoğan'a nasıl bakmışım.. Niye beni konuşuyoruz da gerçek meseleleri konuşmuyoruz. Türk askeri neden Katar'daki Dünya Kupası'nın güvenliğini sağlıyor. " dedi.

"Türk askeri neden Katar'daki Dünya Kupası'nın güvenliğini sağlıyor"

Engin Özkoç'un konuya ilişkin ifadelerinin tamamı şöyle: "Engin Özkoç, Recep Tayyip Erdoğan'a çok hüzünlü baktı onun yaptığı konuşmadan sonra. Yandaş medyanın bütün haberlerinde bu geçiyor. Küfür dilini kullanan, kirli bir dil kullanan, baskıcı bir yöntem kullanan, gençleri ve kadınları aşağılayan haz etmediğim bir insana nasıl bakıyorsam öyle baktım. Çok merak ediyorsanız aynı bu duygular içerisinde baktım. Niye beni konuşuyoruz da gerçek meseleleri konuşmuyoruz. Türk askeri neden Katar'daki Dünya Kupası'nın güvenliğini sağlıyor."

Haber Ara