Dolar

32,3457

Euro

35,0558

Altın

2.310,40

Bist

9.079,97

Otomobil çarptı, 'Biz 9 canlıyız sıkıntı yok' dedi

İstanbul Fatih'te, yolun karşısına geçmeye çalışan fırıncı Şahin Teyfur'a araba çarptı. Tedavisinin ardından işine dönen Teyfur, 'Biz 9 canlıyız, sıkıntı yok' dedi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-06-21 17:42:39

Otomobil çarptı, 'Biz 9 canlıyız sıkıntı yok' dedi

Fatih Orgeneral Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi'nde fırında çalışan Şahin Teyfur, saat 11.00 sıralarında ziyaret ettiği esnaf arkadaşının yanından ayrılarak yolun karşısına geçmek istedi.

Otomobilin çarptığı Teyfur, kendisine çarpan otomobil sürücüsü tarafından hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu olan Teyfur bir saat sonra fırına dönerek çalışmaya devam etti.

"Bizde durmak yok, çalışmaya devam"

Yaşadığı kazayla ilgili konuşan Teyfur, `Karşıya geçiyordum. O sırada araç hızlı geliyordu. Ben de fırına geçiyordum. Fırında pişen ekmek, simit vardı. Onları çıkarıyorduk. Ben de acele ettim ürünler yanmasın diye. Ben de hızlıydım, araba da hızlıydı. Ben görmedim büyük bir araçtan dolayı. Bana çarpan adam beni hastaneye götürdü. Sağ olsun hastanede de başımdaydı. Biz de 9 canlıyız sıkıntı yok. Hastaneden döndüğümde saat 12.00'ydi. Bizde durmak yok, çalışmaya devam` dedi. DHA

Haber Ara