Dolar

32,2772

Euro

35,0791

Altın

2.474,27

Bist

10.513,38

Ömer Döngeloğlu Hoca'nın Uhud'da yaptığı dua ortaya çıktı

Koronavirüs nedeniyle Hakk'ın rahmetine kavuşan Ömer Döngeloğlu'nun Uhud'da yaptığı bir sohbetin ardından yaptığı duada şehit olmayı arzuladığını belirttiği ortaya çıktı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-03 19:42:11

Ömer Döngeloğlu Hoca'nın Uhud'da yaptığı dua ortaya çıktı

Ömrünü İslam'ı ve Peygamber Efendimiz'i (S.A.V) anlatmaya adayan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Hoca, koronavirüs nedeniyle ebedi aleme irtihal etti.

Bir videoda, Ömer Döngeloğlu'nun Uhud'da gerçekleştirdiği bir sohbetin ardından yaptığı duada şehit olmayı arzuladığını belirttiği ortaya çıktı.

İşte Ömer Döngeloğlu'nun yaptığı o dua: 

"Allah'ım bizi bu dünyadan şehit olarak huzuruna al, ya Rabbi! Kabul olmuş bir şehit olarak, abdestli bir Mü'min ve Müslüman olarak ölmeyi bize nasip et, ya Rabbi! Ümmet-i Muhammed'e yardım eyle. Üstümüze çöken zilleti, dağılmışlığı sen kaldır, vahdete dönüştür, ya Rabbi! Allah'ım, günahlarımızı affeyle, ölmüşlerimize rahmet eyle! Avrupa'da yaşayan şu kardeşlerimizi ve dünyadaki Müslümanları ve evlatlarını, oğullarımızı, kızlarımızı asrın haram ve azdırıcı günahlarından koru ya Rabbi! Koru ya Rabbi! Evlerimizden kimseyi cehenneme düşürme ya Rabbi!"

Haber Ara