Dolar

32,4395

Euro

34,7309

Altın

2.424,69

Bist

10.082,77

Okullar ne zamana kadar tatil edildi mi? Okullar ne zaman açılacak?

Beştepe'deki koronavirüs zirvesi sona erdi. Cummhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın 'okullar tatil edildi mi?' sorusuna 'okullar 16 Mart'tan itibaren 1 hafta tatil edildi' dedi. Peki okullar ne zamana kadar tatil edildi ve okullar ne zaman açılacak? İbrahim Kalın'dan okullar tatil edilmesine dair tüm açıklamaları haberimizde. İbrahim Kalın Üniversiteler tatil edildi mi sorusuna da 'üniversiteler 3 hafta tatil edildi' diyerek açıkladı. İşte tüm detaylar..

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-12 19:43:57

Okullar ne zamana kadar tatil edildi mi? Okullar ne zaman açılacak?

Herkezin beklediği 'Okullar tatil edilecek mi?' sorusuna yanıt İbrahim Kalın'dan geldi. İbrahim Kalın okulların tatil edildiğini açıkladı. Cummhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın 'okullar tatil edildi mi?' sorusuna 'okullar 16 Mart'tan itibaren 1 hafta tatil edildi' dedi. Peki okullar ne zamana kadar tatil edildi ve okullar ne zaman açılacak? İbrahim Kalın'dan okullar tatil edilmesine dair tüm açıklamaları haberimizde. İbrahim Kalın Üniversiteler tatil edildi mi sorusuna da 'üniversiteler 3 hafta tatil edildi' diyerek açıkladı. İşte tüm detaylar..

Sözcü Kalın, Corona virüs tespit edilen hastaya ilişkin, "Bu kişinin sağlık durumu iyi, karantinaya alınan kişilerle ilgili de sorun söz konusu değil" dedi. Kalın," Cumhurbaşkanımızın da yurt dışı programlarını bir müddet erteliyoruz" açıklamasını yaptı.

İBRAHİM KALIN'DAN 'OKULLAR TATİL EDİLDİ' AÇIKLAMASI

 İbrahim Kalın'ın açıklamalarından satır başları;

"Dünyadaki tabloya baktığınızda Türkiye'de alınan tedbirlerin etkili olduğunu görüyoruz." Vatandaşlarımızın corona virüsle mücadelede aktif rol oynamaları ve resmi makamlardan gelen açıklamaları dinlemeleri gerekmektedir. İlgili kurumlarımızın tavsiyelerini vatandaşlarımızın dikkate alması büyük önem taşımaktadır.

OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

İlk, orta ve lise eğitimi veren okullar 16 Mart'tan itibaren bir hafta tatil edildi.

ÜNİVERSİTELER TATİL EDİLDİ Mİ?

Üniversiteler 16 Mart'tan itibaren 3 hafta boyunca eğitime ara verecektir.

Orta öğretim öğrencileri 23 Mart'tan itibaren uzaktan eğitim görecekler.

Ana sınıfı ve kreşler için velilerimizin verilen takvime uymalarını tavsiye ediyoruz.

KAMU PERSONELİNİN YURT DIŞI ÇIKIŞI 

Kamu personelleri yurt dışına çıkışı izne tabi olacaktır.

Spor müsabakaları Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacaktır."

Haber Ara