Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Okan Bayülgen: İnstagram’daki herkesten nefret ediyorum

Okan Bayülgen programına davet ettiği eski manken, televizyoncu İvana Sert ile İnstagram polemiğine girdi

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-18 21:00:30

Okan Bayülgen: İnstagram’daki herkesten nefret ediyorum

Televizyoncu Bayülgen, Global TV'de yayımlanan Uykusuzlar Kulübü programına davet ettiği eski manken TV programcısı İvana Sert ile İnstagram'ı tartıştı.

Sert'in İnstagram'da paylaştığı pozlarla ilgili soru yönelten Bayülgen, fotoğraflarını paylaşmasının özel bir nedeni olup olmadığını sordu.

bayülgen-sert-instagram.2PNG

Bayülgen, İnstagram'da poz verilerek paylaşılan resimleri anlayamadığını vurgularken, “takip ettiğimde İnstagram'daki herkesten nefret ediyorum. Korkunç bir şey. Çok akıllı bulduğum kadınların -poz ve hareketlerini kastederek- yani korkunç bir şey, aklını kaçırmış gibi…” diye konuştu. ‘Acı çeken bedenler…'

Bayülgen, sabah kalktığında ve her fırsatta aynada kendi bedenine bakanları kastederek, “ben bunlara acı çeken bedenler olarak bakıyorum, mesela her sabah kalktığında buz gibi bir duş… niye lan, yani ne oldu ki..” yorumda bulundu.

bayülgen-sert-instagram.3PNG

Bunun motivasyon amaçlı olduğunu ifade eden Sert ise araya girerek ‘burcunuz ne?' sorduğunda, “bunun burçla filan alakası yok, öküz burcuyum, ne alakası var” diyen Bayülgen, “Hakikaten anlayamıyorum, vücudunla mı barışıksın, böyle aynaya geçip… bunun bir motivasyonu olması lazım” diyerek eleştirdi.

Haber Ara