Dolar

32,4696

Euro

34,8392

Altın

2.439,35

Bist

10.082,77

Mustafa tutuk nereli? Mustafa tutuk hangi partiden Yalova Belediye Başkan Vekili seçildi

Mustafa Tutuk görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yerine Belediye Başkan Vekilliğine seçildi. Mustafa tutuk nereli? Mustafa Tutuk 1973 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Mustafa Tutuk hangi partiden? Mustafa Tutuk AK Parti Yalova Belediye Meclis 2. sırasından aday oldu ve Yalova Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Mustafa Tutuk'un hayat biyografisi haberimizde...

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-06 16:18:22

Mustafa tutuk nereli? Mustafa tutuk hangi partiden Yalova Belediye Başkan Vekili seçildi

Yalova'da Mustafa Tutuk dönemi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yerine Belediye Başkan Vekilliğine meclis üyesi Mustafa Tutuk seçildi. Salman ve belediye başkan yardımcısı Halit Güleç, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılmıştı. Mustafa Tutuk görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yerine Belediye Başkan Vekilliğine seçildi. Mustafa tutuk nereli? Mustafa Tutuk 1973 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Mustafa Tutuk hangi partiden? Mustafa Tutuk AK Parti Yalova Belediye Meclis 2. sırasından aday oldu ve Yalova Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Mustafa Tutuk'un hayat biyografisi haberimizde...

MUSTAFA TUTUK KİMDİR? MUSTAFA TUTUK NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Mustafa Tutuk, 31/03/1973 Yalova doğumlu olan Mustafa Tutuk, Yalova Lisesi Mezunu. 2014 Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Tanıtım Medya Mezunu olan Tutuk, halen Siyasal Bilimler Kamu Yönetimi 4. sınıf öğrencisi. Elif Kız Öğrenci Yurdunun kurucusu olan Mustafa Tutuk, 3 dönem AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2 dönem Yalova İl Yönetim Kurulunda Halkla İlişkiler ve Mali İşler Başkanlığı ve son olarak da 31 Mart 2019 Mahalli Seçimlerinde, AK Parti Yalova Belediye Meclis 2. sırasından aday oldu ve Yalova Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.

YALOVA'DA NE OLMUŞTU?

Yalova Belediyesi yetkililerince 6 Şubat'ta, Mali Hizmetler Müdürlüğünde çalışan Reşat E'nin muhasebe kayıtlarında yaptığı usulsüz işlemlerin tespitinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne başvurulmuş, ardından da savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Bu sırada kayıplara karışan Reşat E, Denizli'de gözaltına alınarak Yalova'ya getirilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Halit G, Mali Hizmetler Müdürü Şenay Reyhan K. ve çalışanlardan S.Ö. ile müteahhit Bekir B. de yakalanmıştı.

Bu kişilerden Belediye Başkan Yardımcısı Halit G, Reşat E, Şenay Reyhan K. ve Bekir B. tutuklanmış, S.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Halit G'nin sekreteri B.T., şoförü B.E. ve soruşturma dosyasında adı geçen bir şirketin muhasebe personeli O.G. gözaltına alınmış, sekreter B.T. ile O.G. tutuklanmış, B.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Haber Ara