Dolar

32,3561

Euro

34,7687

Altın

2.396,09

Bist

10.208,65

Mustafa Sarıgül'den CHP belediyeciliğine eleştiri: Şişli'nin ışıkları söndü

CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, isim vermeden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü eleştirerek dikkat çeken sözler söyledi. Şişli'nin ışıklarının söndüğünü belirten Sarıgül, 'Işıkları sönen Şişli’nin ışıklarını tekrar yakacağız.' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-09 20:28:11

Mustafa Sarıgül'den CHP belediyeciliğine eleştiri: Şişli'nin ışıkları söndü

Şişli eski Belediye Başkanı ve CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, isim vermeden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'yü eleştirdi.

Yerel seçimlerde CHP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı olması beklenen Sarıgül, Başkan İnönü'yü eleştirerek 'Şişli'nin ışıklarının söndüğünü' söyledi.

Posta'dan Alev Gürsoy'a dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sarıgül, CHP belediyeciliğini eleştirdi.

2014 Yerel Seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, AK Parti karşısında yenilen Sarıgül, "Tekrar Büyükşehir'i ister misiniz?" sorusuna "Hayır, istemem. Ben girdim ve çok da iyi bir oy aldım. Siyasette kademeye bakmam. Ben demokrasiye inanırım. Demokrasiye inananlar da seçim sandığına asla ve asla küsmez." cevabını verdi.

'ŞİŞLİ'NİN ŞU ANDA IŞIKLARI SÖNDÜ'

Şişli'de tarih yazacaklarını belirten Sarıgül, "Şişli'nin şu anda ışıkları söndü. Işıkları sönen Şişli'nin ışıklarını tekrar yakacağız. Hedefim kazanmak değil. Türkiye'deki belediye başkanları içerisinde rekor oyu alabilmek." diye konuştu.

'BEN DÜĞÜN EVİNİN TEFÇİSİ OLMALIYIM'

Alev Gürsoy'un "Sizin için söylenen ‘Düğün evi tefçisi' söylemlerine kızıyor musunuz?" sorusuna ise Sarıgül, "Hayır, asla kızmıyorum. Ben düğün evinin tefçisi, cenaze evinin de bekçisi olmalıyım." cevabını verdi.

Haber Ara