Dolar

32,4914

Euro

34,9056

Altın

2.440,14

Bist

9.716,77

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Memleket Partisi Genel Başkanı 13. Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri çekildi.

1 Yıl Önce Güncellendi

2023-05-11 14:11:59

Muharrem İnce adaylıktan çekildi

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, 13. Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri çekildiğini canlı yayında açıkladı

MUHARREM İNCE'NİN AÇIKLAMASI

"BUNU FETÖ'CÜLER YAPIYOR"

"İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Ve bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ama ne yazık ki muhalif olacağım diye bunu paylaşanlar var. Böylesine bir iftira furyasını Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bir siyasetçi görmedi. Ve bütün bunlar olurken bu ülkenin savcıları, bu ülkenin gazetecileri buna değinmediler. 45 gündür itibar suikasti yapılıyor. Saldırılıyor. Savcı görevini yapmıyor. Ne yazıyorlar, "özel hayatın gizliliği" diyor. Böyle yazanlar, FETÖ'cülerin ortağıdır. Benim görüntülerim olmuşsa... geçmişte yaşandı bunlar. Benimkisi öyle değil ki. Benim böyle bir ses kaydım yok."

"NEREDE BU SAVCILAR"

"Bu özel hayat falan değil, iftira. Çünkü gerçek değil. Devlet benim itibarını koruyamamıştır. Bu ülkenin medyası, emniyeti bununla görevlidir. 5 milyon dolarlık dekont... yazıyor geçiyor adamlar... Nerede bu savcılar. Pazar günü bankadan havale yapıyorlar. Oğlumun üzerinde 350 milyon dolar... 8 milyar dolara kadar çıktılar. Devlette bile o kadar para yok. Ben mal varlığımı açıklıyorum, çamur atıyorlar. Ne kadar kaçak FETÖcü varsa yurt dışından saldırıyorlar. PKK da bir yandan."

"ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM"

"Saraydan para aldı, çekilemez" diyenlere... Bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Bakın benim bu kumpaslardan, bu montajlardan, bu sahte dekontlardan korktuğum falan yok. 45 gündür buna direniyorum. En son geldikleri nokta, "o çekilemez, saraydan para aldı, parayı geri mi ödeyecek diye soranlar var... Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum. Bir kanal açmaya çalıştım. Başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin suçunu bize atacaklar. Bahaneleri kalmasın Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum. Hepinize teşekkürler."

Haber Ara