Dolar

43,6444

Euro

51,9030

Altın

6.920,58

Bist

14.180,48

MSB açıkladı: Tel Abyad'da 4 YPG'li yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Abyad'da eylem hazırlığındaki 4 YPG'li silah ve mühimmatlarıyla birlikte ele geçirildiğini bildirdi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-22 11:09:32

MSB açıkladı: Tel Abyad'da 4 YPG'li yakalandı

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'nde bulunan Tel Abyad'da YPG'lilerin gizlendikleri evlere komandolar tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Eylem hazırlığındaki 4 PKK/YPG'li teröristin yakalandığı operasyonlarda, 3 AK-47 piyade tüfeği ve bunlara ait 15 şarjör, bir tabanca, bir hücum yeleği, 13 bilgisayar, 3 milyon 990 bin Suriye parası ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Açıklamada, ele geçirilen mühimmatın bir kısmının zırh delici özellikte olduğu ve 3 AK-47 piyade tüfeğinin ateş etmeye hazır şekilde dolu olarak bekletildiği kaydedildi.

 

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

'Kesik baş' cinayetinden sonra bir ceset daha!

Haber Ara