Dolar

42,8457

Euro

50,6222

Altın

6.174,55

Bist

11.340,10

Midibüsün altında kalan yaya hayatını kaybetti

Denizli'de kızıyla kaldırımda yürüdüğü sırada geri manevra yapan midibüsün altında kalan yaya hayatını kaybetti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-05 19:54:44

Midibüsün altında kalan yaya hayatını kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada geri manevra yapan midibüsün altında kalan kişi ağır yaralandı.

Turist taşıyan Mehmet Ali Hazar yönetimindeki 20 AAB 602 plakalı midibüs sokakta geri manevra yaparken kızıyla kaldırımda yürüyen Ender Vural'a (42) çarptı.

Babasının midibüsün kaldığını gören kızı çığlık atınca olayı gören çevredekiler yardıma koştu.

Vatandaşlar Keskin'i midibüsün altından kurtarmaya çalışırken gözyaşları içindeki kızı da babasını teskin etmeye çalıştı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yarım saat süren çalışmanın ardından Vural'ı bulunduğu yerden çıkardı. Vatandaşlar da yaralının başına güneş geçmemesi için şemsiye tutarak kurtarma çalışmasına destek verdi.

Yabancı turistlerin de kurtarma çalışmasını cep telefonlarıyla kaydettiği görüldü.

HAYATINI KAYBETTİ

112 Acil Sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Vural, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri, sürücü M.A.H'yi gözaltına aldı.

Sürücünün ifadesinde, midibüsün freninin boşaldığı için hakimiyetini kaybettiğini söylediği bildirildi.

Vural'ın, Tatil için Uşak'tan Denizli'ye geldiği öğrenildi. Vural'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Topkapı Sarayı'ndaki 'Mabeyn Yolu Çini Sanat Galerisi' ziyarete açıldı

Haber Ara