$

Dolar

47,4082

Euro

54,5896

£

Sterlin

63,6372

Frank

58,2768

Gram Altın

6.198,6000

Bitcoin

3.005.702

$

Dolar

47,4082

Euro

54,5896

£

Sterlin

63,6372

Frank

58,2768

Gram Altın

6.198,6000

Bitcoin

3.005.702

Gündem

MHP'den ihraç edilmişti... Enginyurt Çakıcı'ya önce tepki gösterdi sonra tweetini sildi

MHP'den ihraç edilen Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Alaattin Çakıcı'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Enginyurt, Çakıcı'ya sert tepki gösterdiği tweetini kısa süre içinde sildi.

18.11.2020 - 20:37
ugurcan
MHP'den ihraç edilmişti... Enginyurt Çakıcı'ya önce tepki gösterdi sonra tweetini sildi
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi ve "Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarında işaret ettiği Alaattin Çakıcı CHP liderine mektup yazarak, tehdit içerikli ifadelere yer verdi.

Çakıcı'nın "Sende ve avanende yürek varsa ben her gün sokaktayım. Çakal gibi uluyup, hatun gibi konuşacağına beni öldürtsene. Sende ve avanende o yürek var mı?" sözlerine MHP'den ihraç edildikten sonra bağımsız statüsüne düşen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tepki gösterdi.

Twitter'dan "CHP Genel Başkanı'nı sevmeyebilirsiniz, fikirleri sizin için önemsiz olabilir. Lakin hiç kimsenin bir parti genel başkanına ağır hakaret etme hakkı yoktur" diyen Enginyurt, bu paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Enginyurt'un tweeti şöyle:

"CHP Genel Başkanını sevmeyebilirsiniz, fikirleri sizin için önemsiz olabilir. Lakin hiç kimsenin bir parti Genel Başkanına, ağır hakaret etme hakkı yoktur. Eğer buna karşı çıkmazsak, yarın önüne gelen Parti liderlerine hakaret eder. Fikri olan söylesin, kötü söz kimseye yakışmaz."

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın