Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

Metin Şenay olayında baldızının çocukları da var! Bağcılar sucu olayı son durum

İnternet üzerinde 'Bağcılardaki sucu olayı' olarak araştırılan konu hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Bağcılar'da su sattığı dükkanın içerisinde süngerle kapladığı ses yalıtımlı bir odada mahallenin çocuklarına 10 yılı aşkın süredir cinsel istismarda bulunan şahıs Metin Şenay, 7 Mayıs günü hakim karşısına çıkacak. Peki ama Bağcılar sucu olayında son durum ne? Metin Şenay kaç yılla yargılandı, mahkeme sonuçlandı mı? İşte merak edilen detaylar...

2 Ay Önce Güncellendi

2024-03-22 11:20:01

Metin Şenay olayında baldızının çocukları da var! Bağcılar sucu olayı son durum

İnternet üzerinde 'Bağcılardaki sucu olayı' olarak araştırılan konu hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Bağcılar'da su sattığı dükkanın içerisinde süngerle kapladığı ses yalıtımlı bir odada mahallenin çocuklarına 10 yılı aşkın süredir cinsel istismarda bulunan şahıs Metin Şenay, 7 Mayıs günü hakim karşısına çıkacak. Peki ama Bağcılar sucu olayında son durum ne? Metin Şenay kaç yılla yargılandı, mahkeme sonuçlandı mı? İşte merak edilen detaylar...

Bağcılar sucu olayı son durum

İstanbul Bağcılar'da bir mahallede işletmesi olan Metin Şenay'ın (60), i̇ş yerindeki odada yıllarca mahalledeki çocuklara istismar ettiği ve bu olayları kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Gündeme geldikten sonra ülke genelinde büyük bir yankı uyandıran olyın yeni gelişmeleri olduğu açıklandı. Tutuklu yargılanan Şenay için hazırlanan iddianamede ise bir başka kan donduran detaya ulaşıldı.

Duvara isimlerini yazdı!

Sucunun istismar ettiği çocukların isimlerini dükkânın duvarlarına karaladığı ve yazdığı 2 isminse baldızının çocukları olduğu öğrenildi. Şenay'ın TikTok hesabında takip ettiği “M.E.” isimli kullanıcının istismar ettiği baldızının çocukları M.Ö. (13) ve E.Ö. (14) olduğu bilgisine ulaşıldı. 2020'de kız çocukların dükkânında çektiği videosunu Tik Tok'ta paylaştığı görüldü. Bu görüntüdeki koltuk detayı şüpheliyi ele verdi.

196 yıl hapis istemi

Mahalleli tarafından linç edilmek istenen Şenay, 7 Mayıs'ta hakim karısına çıkacak. Hakkında 196 yıl hapis istemiyle dava açılan sucunun davası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da yakından takip ediliyor.

Google yorumlarda ihbar detayı

Metin Şenay'ın taciz odasını 9 ay önce “Glcn Trn” isimli bir vatandaşın Google yorumlarda ihbar ettiği ortaya çıktı. Kullanıcı; “Bu işletmede taciz odası bulunmakta, Metin isimli dükkân sahibi 10 yaşında bir kızı okul önünden minibüsüyle kaçırıp buraya kapatmış ve tehdit etmiştir. 2009'da taciz olayına karışıp serbest kalmıştır. Allah sizin gibileri tez zamanda gün yüzüne çıkarsın cezasını versin.” yorumunu yapmıştı.

Şimdi 19 yaşında

24 Mayıs 2023 günü, Bağcılar'da 11 yaşındaki M.Y.'yi okuldan alarak dükkânına götürdüğü belirlenince polis, 60 yaşındaki Şenay'ın iş yerine baskın düzenledi. Odanın duvarları çığlık seslerinin dışarıdan duyulmaması için süngerle kaplanmıştı. Gözaltına alınan Metin Şenay'ın telefonundan yüzlerce video çıktı. Videolardaki mağdur çocuklardan biri R.Ş. şimdi 19 yaşında. 10 yıl boyunca Şenay'ın istismarına maruz kalan R.Ş. polis ifadesinde “Korkumdan aileme söyleyemedim. Metin Şenay'ı 4-5 yaşımdan beri tanırım. Beni dükkânına çağırıyordu. Gitmeyince kızıyordu. Öldürürüm diyerek tehdit ediyordu. Bana ‘Ben seninle evleneceğim. Çocuğumuz olsun' diyordu. İlk olay 5 yaşında yaşandı. Son olay ise ben 9'uncu sınıftayken. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti” diye anlattı.

R.Ş.'nin annesi S.Ş. şikâyetçi olduklarını söyleyerek; “Kızım şu an yanımda. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Fark etmedim. Çok sordum, kendim çok rahatsızdım o zamanlar, ameliyatlar geçirdim. Sormuştum kızıma ama sıkıntı yok” ifadesini kullandı.

 

Haber Ara