Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Mersin koronavirüs vaka sayısı ortalaması |7 günlük Mersin korona tablosu vefat sayısı

Mersin koronavirüs vaka sayısı ortalaması | Sağlık Bakanı Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 'Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız.' demişti. Mersin'daki yaşayanlar da illerindeki korona vaka sayısı ortalamasını merak etmeye başladı. Peki Mersin 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması açıklandı mı? Mersin korona tablosu vaka sayısı kaç oldu? Mersin vefat sayısı kaç? Mersin korona vaka tablosu açıklandı mı? Haftalık Mersin koronavirüs vaka sayısı ortalaması kaç?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-15 19:19:43

Mersin koronavirüs vaka sayısı ortalaması |7 günlük Mersin korona tablosu vefat sayısı

Mersin koronavirüs vakalarının en fazla görüldüğü illerin başında geliyordu. Ancak alınan tedbirlerle vaka sayılarında ciddi oranda bir düşüş görüldü. Hafta sonu kısıtlaması, restoran ve kafelerin de kapatılmasıyla Mersin'da koronavirüs vaka sayıları düştü. Mutasonlu virüsün ortaya çıkması ülkemzide bir endişeye neden oldu. Daha hızlı bulaştığı ve öldürücülüğü daha güçlü olduğu söylenen mutasyonlu virüs ülkemzide birçok ilde görüldü. 

Günlük açıklanan korona virüs vaka tablosuna artık yeni bir veri daha eklenecek. Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek. Mersin vaka sayısı kaç? Mersin 7 günlük korona vaka ortalaması açıklandı mı?

Mersin'da yaşayanlar 15 Şubat Pazartesi'den itibaren illerin 7 günlük koronavirüs vaka sayılarını açıklandığı andan itibaren aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirler.

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Vatandaşlar yaşadıklar illerdeki korona vaka sayısını, vefat sayısını ve hasta sayısını merak ediyordu.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herkesin merak ettiği konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız. Bölgesel çalışmaları artık ön plana koyuyoruz." dedi. Bakan Koca'nın açıklaması ile milyonlarca kişi memleketlerindeki 7 günlük korona sayısı ortalamasını öğrenebilecek.

TÜRKİYE GENELİNDE KORONA TABLOSU

Türkiye'de şimdiy kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 2.564.42 oldu. Toplam vefat sayısı da 27.187 oldu. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 2.453.096 olarak tespit edildi.  Pandemiden bu yana yapılan toplam test sayısı da 31.159.676 oldu. 

Mersin 7 günlük (haftalık) korona vaka sayısı ortalaması açıklandığı andan itiberen yukarıdaki bağlantıdan öğrenilebilir. Virüsü yenmek için sosyal mesafe ve hijyene önem vermemeiz gerektiğini bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Haber Ara