Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini ''muhteşem'' olarak nitelendirdi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkesini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmeye ilişkin, 'Alparslan Bayraktar ile muhteşem görüşme' ifadesini kullandı.

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-01 08:56:52

Maduro, Bakan Bayraktar ile görüşmesini ''muhteşem'' olarak nitelendirdi

Maduro, Venezuela Devlet Başkanı olarak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmeye dair fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, "Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile gerçekleştirdiğimiz muhteşem görüşme. Her iki ülkenin faydasına olacak şekilde ticaretimizin düzeyini artırmak amacıyla enerji ve madencilik konularındaki ittifakları güçlendirmek için konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bakan Bayraktar ise kendi sosyal medya hesabında, "Karakas ziyaretimizde Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro ile gerçekleştirdiğimiz görüşme fırsatını değerlendirdik. Sayın Cumhurbaşkanlarımızın liderliğindeki resmi ziyaretlerin etkisiyle iki ülke ilişkileri önemli bir seviyeye ulaştı. Amacımız, sağlam temellere dayalı olan ilişkilerimizi enerji ve madencilik alanındaki işbirliklerimizle daha da büyütmektir." ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber Ara