Dolar

43,6143

Euro

51,5364

Altın

6.905,31

Bist

13.429,18

Kızılay'dan büyük tepki çeken olayla ilgili açıklama

Türk Kızılay, cep telefonunda sapkın görüntüler çıkan Hendek Şube Başkanı Recep Yarıcı'nın görevine son verildiğini ve en ağır cezayı alması için olaya müdahil olduklarını açıkladı.

2 Saat Önce Güncellendi

2026-02-06 15:13:14

Kızılay'dan büyük tepki çeken olayla ilgili açıklama

Telefonunda küçük çocuklara ait müstehcen görüntüler çıkan önceki AKP Hendek Belediyesi Meclis Üyesi ve Kızılay Şube Başkanı Recep Yarıcı hakkında açıklama geldi.

HAU6Rv_XwAAmyCq

Kızılay'dan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Hendek Şube Başkanlığı görevine, bir önceki başkanın istifa etmesinin ardından 6 Ocak 2026 tarihinde gelen Recep Yarıcı'nın yüz kızartıcı bir suçtan dolayı tutuklandığını büyük bir infialle öğrendik. Asla kabul edilemez nitelikteki bu yüz kızartıcı olayın bilgisini alır almaz, Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, Recep Yarıcı'nın görevine 31.01.2026 tarihinde derhal son vermiştir. Adı geçen kişi, Türk Kızılay Hendek Şube Başkanlığı görevinde sadece 25 gün kalmıştır.

"Kurumumuzla tüm ilişiği kesilen şahsın en ağır cezayı alması için olaya müdahil olduğumuzu, sıfır tolerans gösterdiğimiz konunun tüm yönleriyle aydınlatılması için adli mercilerce iş birliği içinde çalıştığımızı ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Pakistan'da 'Cuma' katliamı: 31 ölü, 169 yaralı!

Haber Ara