Dolar

32,4018

Euro

34,8247

Altın

2.432,13

Bist

10.082,77

'Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen bir CHP'li 'İnce şu an iktidara hizmet ediyor' dedi'

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir ismin kendisini aradığını ve 'Üzülerek söylüyoruz ki Muharrem Bey şu an iktidara hizmet ediyor' dediğini aktardı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-25 15:40:07

'Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen bir CHP'li 'İnce şu an iktidara hizmet ediyor' dedi'

Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, bugünkü köşesinde CHP'li Muharrem İnce'nin Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

"Kemal Kılıçdaroğlu cephesi ne diyor?" başlıklı yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir ismin kendisini aradığını ve "Üzülerek söylüyoruz ki Muharrem Bey şu an iktidara hizmet ediyor" dediğini aktardı.

İşte o ismin Alçı'ya söyledikleri:

MUHARREM İNCE ŞOV YAPIYOR

"Nagehan Hanım yazınızda Muharrem İnce'ye destek vermişsiniz ve CHP Genel Merkezi'ne haksızlık etmişsiniz. Muharrem İnce sadece şahsi gösteri yaparak kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor. Takım oyunu oynamıyor. Bireysel şov yapıyor."

"TALAT ATİLLA'YI TANIMIYORUZ"

"Talat Atilla adlı kişinin ismini biz CHP'lilerin yüzde 99'u ilk defa duyduk. Kim olduğunu, ne yaptığını bilmeyiz. Bize göre Atilla bizzat kendisi uyduruyor. Asla partimiz içinden bir kaynağı yok. Varsa açıklasın. Açıklayamaz. Çünkü yalan söylüyor. Hele Sayın Genel Başkanımız ile Talat Atilla'nın hiçbir şekilde bir diyaloğu yok. Güya Genel Başkanımızı aramış da teyit etmiş. Yalan bunlar Nagehan Hanım."

"MUHARREM İNCE İKTİDARA HİZMET EDİYOR"

"Muharrem İnce ise sık sık partisine olan bağlılığından bahsediyor fakat açıklamaları ile CHP'ye büyük zarar veriyor. Üzülerek söylüyoruz ki Muharrem Bey şu an iktidara hizmet ediyor. Bilerek isteyerek değil ama sonuç olarak iktidarın işine geliyor İnce'nin açıklamaları. Zaten dün tüm havuz medyası Muharrem İnce'nin yanında saf tuttu. Parti örgütümüz ve tabanımız bunları görüyor. Kendisi ne derse desin 24 Haziran 2018 gecesi hepimiz umut içindeyken ne yaptığını ve niye ortadan kaybolduğunu da hâlâ halkımızı tatmin edecek şekilde açıklayamamıştır Sayın İnce."

KILIÇDAROĞLU PİŞMAN

Alçı, daha sonra Kılıçdaroğlu'na yakın birkaç isimle daha konuştuğunu ifade ederek "O cepheye göre İnce meseleyi fırsata çevirip yaklaşan kurultayda Kılıçdaroğlu'nun karşısına yeniden çıkmak için kamuoyunu hazırlıyor" görüşünü dile getirdi.

"Konuştuğum kaynaklara Kemal Kılıçdaroğlu'nun mevcut tartışma ile ilgili tavrını da sordum. Salı günkü grup konuşmasında cevap vereceğini ve parti içine yönelik bir karmaşa çıkarılmasının hedeflendiğini düşündüğünü dile getirdiler" diyen Alçı, yazısına şöyle devam etti:

"Yalnız şunu söyleyeyim: Kemal Bey'e yakın isimlerde bile hava İsmail Küçükkaya'ya Genel Başkanlarının yaptığı açıklamanın yanlış olduğu ve komplo teorilerine yol verdiği yönünde. Bu bence önemli bir detay. Benim kanaatim Sayın Kılıçdaroğlu'nun da FOX TV'deki açıklamalarından pişman olduğu yönünde. Ama dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm. Yukarıda alıntıladığım gibi CHP Genel Merkezi'nde Talat Atilla'nın bu yalan haberi tamamen kendi uydurduğu söyleniyor. Böyle bir CHP kaynağının olmadığını düşünüyorlar. Atilla'nın bu yüzden kaynağını asla açıklayamayacağını ifade ediyorlar.

(Habere gitmek için fotoğrafa tıklayınız)

1303329_2

Haber Ara