Dolar

44,4979

Euro

51,5588

Altın

6.614,73

Bist

12.930,44

Karantina süresi güncellendi

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yapılan açıklamada, 'Pozitif vakaların karantina süresi 7 gün olarak belirlenmiştir' bilgisi verildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2022-01-06 01:03:06

Karantina süresi güncellendi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, videokonferans yöntemiyle düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Okullarımızda yüz yüze eğitim devam edecektir. Ülkemizdeki tüm müesseseler kapanmadan okullarımız kapanmayacaktır" dedi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Omicron varyantı beklendiği üzere önemli bir vaka artışına neden olmuş durumda. Vaka sayılarındaki artış hastanelere henüz benzer oranda yansımamıştır. Omicron varyantının en çok yayıldığı İstanbul'da hastane yükünde belirgin bir artış gözlemlenmemiştir. Omicron varyantının diğer varyantlarla karşılaştırıldığında daha az hasta ettiğini söyleyebilmek için yeterli veri olmamakla birlikte mevcut işaretler endişeye sebep olmamaktadır."

TRTHaber

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

İstanbul trafiği için dev proje

Haber Ara