Dolar

42,5227

Euro

49,6528

Altın

5.781,42

Bist

10.956,52

Karanlığa terk edilen köy: Ayının saldırdığı köylü konuştu

Sivas Koyulhisar Bağlıyurt Mahallesi Ortaseki Köyü'nde yaşayan vatandaş sokak aydınlatması olmadığı için fark edemediği ayı tarafından saldırıya uğradı. Canını zor kurtaran vatandaş '5 yıldır defalarca dilekçe verdik, şikayette bulunduk ama bir aydınlatma direği dikemediler sokağa' diyerek tepki gösterdi.

3 Ay Önce Güncellendi

2025-09-19 11:45:10

Karanlığa terk edilen köy: Ayının saldırdığı köylü konuştu

Sivas Koyulhisar Bağlıyurt Mahallesi Ortaseki Köyü'nde yaşayan vatandaş sokak aydınlatması olmadığı için fark edemediği ayı tarafından saldırıya uğradı. Canını zor kurtaran vatandaş '5 yıldır defalarca dilekçe verdik şikayette bulunduk ama bir aydınlatma direği dikemediler sokağa' diyerek sitemde bulundu.

sivas-koyulhisarda-skandal-sokak-aydinlatmasi-olmayinca-ayi-saldirdi-h1758267991-5aaf6e

Ortaseki Köyü sakinkerinden Gürbüz, "Tüm köyü aydınlattılar bizimde sokağa elektrik hattını çektiler ama aydınlatma direğini takmadan gittiler. Yıllardır defalarca dilekçe yazdık aradık şikayette bulunduk ama dinleyen gören yok. Ölmemiz mi lazım ayılar tarafından parçalanmamız mı lazım' diyerek Çamlıbel elektrik dağıtım şirketi (ÇEDAŞ)'a isyan etti.

Gürbüz, 'ÇEDAŞ 1 hafta sonra geleceğiz diyor aylar yıllar geçiyor gelmiyor. Yalanı bırakın acil çözün numaram 0507 051 70 58 lütfen arayın bu çileden bizi kurtarın. Elektrik hattı çektiniz bir direk dikmek bu kadar zor mu? Yıllardır şikayet ediyoruz görmemezlikten geliyorsunuz bir değil iki değil on değil. Sivas Valisi sayın Dr. Yılmaz Şimşek'ten Sivas Belediye başkanı Adem Uzun'dan Koyulhisar Kaymakamımız Sayın Muhammed Hasan Kukuş'tan Koyulhisar Belediye başkanı Bora Karakullukcu'dan yardım talep ediyorum' dedi.

Vatandaş, Sivas Valiliği, Koyulhisar Kaymakamlığı, Sivas Büyükşehir Belediyesi ve Koyulhisar Belediyesi'nin de yardımcı olmadığını söyleyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Yeniakit

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Bakan Bayraktar: Enerji filomuzun 6'ncı gemisi Türkiye'de

Haber Ara