Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İzmir metrosundaki arıza giderildi mi? İzmir metrosunda makinisti dövme olayı nedir?

İzmir Metrosu’nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle seferler gecikti. Duruma isyan eden vatandaşlar metro kapılarını tekmelediler ve makinisti dövmeye kalktılar. Peki İzmir metrosundaki arıza giderildi mi? İzmir metrosunda makinisti dövme olayı nedir? İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-03-19 13:53:55

İzmir metrosundaki arıza giderildi mi? İzmir metrosunda makinisti dövme olayı nedir?

İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir sorun nedeniyle seferler gecikti. Duruma isyan eden vatandaşlar metro kapılarını tekmelediler ve makinisti dövmeye kalktılar. Peki İzmir metrosundaki arıza giderildi mi? İzmir metrosunda makinisti dövme olayı nedir? İşte detaylar...

İzmir metrosundaki arıza

İzmir Metrosu'nda seferlerde yaşanan gecikme yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Ulaşımda aksamalar meydana geldi ve yolcular yoğunluğun oluşmasına tepki gösterdi. Bazı şahıslar metro kapısını tekmelerken, ‘bilerek hareket ettirmedikleri' metro makinistini dövmeye kalkıştı.

Metro kapısını tekmelenmesi, makiniste gösterilen tepki, istasyonda oluşan yoğunluk ve Konak İstasyonu'nda iki kişi arasında yaşanan kavga ise yurttaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

İzmir metrosundaki arıza giderildi mi?

Olaylar sosyal medyada ses getirdi ve kısa sürede gündeme geldi. İzmir Metro'dan yapılan açıklamada, "İzmir Metrosu'nda teknik bir nedenden dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Haber Ara