$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.387.843

$

Dolar

45,9165

Euro

53,5748

£

Sterlin

61,8566

Frank

58,8145

Gram Altın

6.687,6700

Bitcoin

3.387.843

Gündem

İzmir'in cadde ve sokakları göle döndü

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle Konak ilçesindeki Alsancak Kordon boyunun bir bölümünde su birikintileri oluştu.

01.02.2026 - 18:02
Cumali Dalkılıç
İzmir'in cadde ve sokakları göle döndü
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

Yağmur sularının yer yer kaldırımlarla birleştiği bölgede, sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri ise olumsuzluklara karşı sahada çalışma başlattı.

Yoğun yağış nedeniyle Konak, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı ve Buca ilçelerinde cadde ve sokaklar göle döndü. Kentin birçok bölgesinde altyapı yetersiz kalırken, rögarlardan taşan sular caddeleri kapladı.

AW632526_05

Çeşme genelinde gün boyu etkisini sürdüren şiddetli yağış ve fırtınada vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte aksamalar meydana gelirken, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan, fırtınanın etkisiyle Reisdere Mahallesi'nde bulunan bir binanın dış cephesinde hasar oluştuğu ve ufak çaplı çöküntüler meydana geldiği öğrenildi.

Tarihi çarşı ve pazar yerleri suyla doldu

Yağış, çarşı merkezleri ve kapalı pazar yerlerinde de su baskınlarına neden oldu. İzmir'in simgelerinden Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda rögarların taşması sonucu iş yerlerini su bastı. Çarşı esnafı ve vatandaşlar, yükselen sular nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağışın etkisi kent genelinde devam ediyor.

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın