Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İzmir'de taksici vuruldu, öldü mü? İzmir taksici olayı son dakika 2024 Şubat

Üşümesin diye yoldan aldığı 19 yaşındaki yolcu tarafından vurulan taksici, Türkiye genelinde yankı uyandırdı. Yolcusunu aldığı esnada kamerası kayıtta olan taksici hastaneye kaldırıldı. Peki ama İzmir'deki taksici nasıl vuruldu ve son durumu ne? İzmir taksici olayı nedir? İzmir'de vurulan taksici öldü mü? 2024 Şubat İzmir taksici olayı son dakika!

3 Ay Önce Güncellendi

2024-02-02 00:54:17

İzmir'de taksici vuruldu, öldü mü? İzmir taksici olayı son dakika 2024 Şubat

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir taksi şoförü, aracına aldığı yolcu tarafından silahla yaralandı ve gasp edildi. O anlarkamera tarafından kaydedildi.

İzmir'de taksici vuruldu!

Taksi şoförü Oğuz Erge, saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden cerrahi maske ve kapüşonlu bir yolcuyu taksisine aldı. Gaziemir'e gideceğini belirten D.A. yol tarifi yaptı ve belediye yakınlarına kadar seyahat etti. Gaziemir Belediyesi yakınlarında taksinin durmasıyla birlikte D.A., taksici Oğuz Erge'ye arka koltuktan tabancayla üç el ateş etti. Erge'nin eşyalarını alan D.A. olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekiplerince İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erge'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

İzmir'de taksici öldü mü?

Sosyal medyada 'İzmir taksici olayı' olarak gündeme gelen Oğuz Erge'nin vurulması, yürekleri burktu. Erge'nin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği açıklandı.

Taksiciyi vuran D.A. tutuklandı mı?

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüler üzerinde inceleme yaptı. Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanan D.A.'nın üzerinden suç aleti tabanca, kovanlar, gasbettiği para, telefon ve kulaklık çıktı. Mahkemece tutuklanan D.A. cezaevine gönderildi.

Haber Ara