$

Dolar

46,8437

Euro

53,6073

£

Sterlin

62,7299

Frank

58,1332

Gram Altın

6.275,5500

Bitcoin

2.971.630

$

Dolar

46,8437

Euro

53,6073

£

Sterlin

62,7299

Frank

58,1332

Gram Altın

6.275,5500

Bitcoin

2.971.630

Gündem

İyilikte Yarışanlar Derneği, bu yıl düzenleyeceğimiz kurban organizasyonunu "İyiliğe Ortak Ol" sloganıyla duyurdu

Bangladeş-Arakan, Suriye, Yemen ve Afrika'da düzenlenecek kurban organizasyonu ile hem bir ibadet yerine getirilmekte hem de açlık sınırında yaşam mücadelesi veren insanların et ihtiyacı karşılanarak, beslenme yetersizliğinden kaynaklanan hastalıkların önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

06.08.2019 - 12:08
mustafaceylan
İyilikte Yarışanlar Derneği, bu yıl düzenleyeceğimiz kurban organizasyonunu "İyiliğe Ortak Ol" sloganıyla duyurdu
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İyilikte Yarışanlar Derneği Kurban bayramı faaliyetleri kapsamında hayırseverlerin bağışlarını savaş, afet ve yoksulluk yaşanan bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Konu ile alakalı açıklamada bulunan İyilikte Yarışanlar Derneği Başkanı Fatih Taşkıran şu ifadeleri kullandı:

"Arakan mülteci kamplarında bulunan Rohingya Müslümanları 70 yıldır sürgündeler, oldukça dar bir alana sıkışmış durumda yaşam mücadelesi veriyorlar. Tarım ve hayvancılık yaparak rızkını kazanma imkanı bulamayan Müslümanlar, büyük oranda yardım ve desteklerle geçimlerini sağlıyorlar. Savaş yorgunu olan Yemen'de ise çok sayıda mülteci kampı bulunmaktadır. Son yüzyılın en büyük açlık ve susuzluk krizine sahne olan Yemen'de acil yardım çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Bangladeş'in dünyanın en az kırmızı et tüketilen ülkelesi olduğunu belirten Taşkıran, Arakan kamplarında durumun daha da kötü olduğunu ve kötü beslenme kaynaklı hastalıkların yaygınlığı göz önüne alındığında kurban bağışlarının ifade ettiği anlamın daha iyi anlaşılacağının altını çizdi. 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın