$

Dolar

46,4804

Euro

52,9466

£

Sterlin

61,3914

Frank

57,4477

Gram Altın

6.167,5400

Bitcoin

2.907.129

$

Dolar

46,4804

Euro

52,9466

£

Sterlin

61,3914

Frank

57,4477

Gram Altın

6.167,5400

Bitcoin

2.907.129

Gündem

İtalyan şef Rubio Gazze'yi desteklediği için darp edildi | Siyaonistlerin darp ettiği İtalyan şef!

İtalyan şefin yayınladığı video kısa sürede viral oldu. Binlerce beğeni ve destek mesajı alan videonun detayları ise merak konusu haline geldi. İtalyan şef Rubio Gazze'yi desteklediği için darp edildi. Şef Rubio'ya ne oldu? Siyaonistlerin darp ettiği İtalyan şefin son durumu!

16.05.2024 - 12:31
kevserozgen
İtalyan şef Rubio Gazze'yi desteklediği için darp edildi | Siyaonistlerin darp ettiği İtalyan şef!
Fotoğraf: Arşiv
Linke Tıkla, Timeturk'ü Favorilerine Ekle

İtalya'da 'Şef Rubio' olarak bilinen ünlü şef Gabriele Rubini, Gazze soykırımını eleştirmesinin ardından Roma'daki evinin önünde 5 Siyonist tarafından öldüresiye dövüldü.

Siyonist grup İtalyan şefi öldüresiye dövdü!

İtalya'da ünlü olan Şef Rubio, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını eleştirmiş ve Filistin'e destek veren açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamalarının ardından Rubio, evinin önünde 6 kişiliik siyonist grup tarafından saldırıya uğradı. Aracının camları kırılan ve darp edilen Rubio, bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

İtalyan şef Rubio son durum

Olayın hemen ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rubio,

"Altı tanesi evimin önünde bekledi ve beni katletmek için kapının tellerini kesti. Beni öldüresiye dövdüler, beş kişiydiler. Bunlar Siyonist mafyanın uşakları. Herkes sorumlu. Beni katledebilirsiniz ama ben yine de teslim olmayacağım." sözlerine yer verdi.

italyan şef rubio darp edildi

 

 

 

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler:

İlgili Haberler

YORUMLAR

0 Yorum

Yorum Yazın