Dolar

42,5291

Euro

49,5628

Altın

5.744,63

Bist

11.007,37

İstanbul yönünde 3 şerit kapatıldı! Alternatif güzergâh önerisi

Sakarya'daki Anadolu Otoyolu'nda İstanbul yönüne gidiş 3 şeritten tamamen kapatıldı. Üstyapı onarımı sürerken trafik Ankara yönünden çift yönlü olarak sağlanıyor.

5 Ay Önce Güncellendi

2025-07-06 13:21:01

İstanbul yönünde 3 şerit kapatıldı! Alternatif güzergâh önerisi

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde başlatılan üstyapı yenileme ve onarım çalışmaları kapsamında, İstanbul istikametindeki 3 şerit trafiğe tamamen kapatıldı. Trafik, geçici olarak Ankara yönünden çift yönlü sağlanıyor. Sürücüler, işaret ve yönlendirmelere dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Sakarya Valiliği, Sakarya Otoyol Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki çalışmanın, Hendek Kavşağı ile Parkshop Dinlenme Tesisi arasında yer alan 1800 metrelik alanda yürütüldüğünü açıkladı. Açıklamada, "Trafik akışı Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanmaktadır. Çalışmanın bir hafta sürmesi planlanmaktadır." denildi.

Hendek Kavşağı bağlantı kollarının 1 Temmuz 2025 itibarıyla kapatıldığı belirtilen açıklamada, şerit çizgilerinin çizilmesi aşamasına geçildiği aktarıldı. Ayrıca, Anadolu Otoyolu Sakarya il sınırları içinde toplam 78 kilometrelik alanda yıl sonuna kadar üstyapı onarım çalışmalarının süreceği ifade edildi.

Çalışmaların, her defasında 3 kilometrelik bölümler hâlinde tamamlanarak bir sonraki kısma geçileceği belirtildi. Düzce sınırından itibaren İstanbul istikametine yönelik 12 kilometrelik kesimdeki onarımların tamamlandığı bildirildi.

Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği vurgulandı. Yetkililer, sürüş güvenliğini tehlikeye atmamak adına dikkatli olunmasını istedi.

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Sosyal medyadaki 'beyaz diş' tuzağı

Haber Ara