Dolar

44,4200

Euro

51,2209

Altın

6.418,21

Bist

12.698,19

İstanbul Valisi açıkladı: Vatandaşlara gıda yardımı pazartesi başlıyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 65 yaş üstü maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara gıda yardımı yapılacağını açıkladı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-27 10:51:00

İstanbul Valisi açıkladı: Vatandaşlara gıda yardımı pazartesi başlıyor

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan 65 yaş üstü vatandaşlara gıda yardımı yapılacağını açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklamalarından satırbaşları;

Yayılımı engellemek için azami hassasiyet gösterelim. 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap verildi. İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde devletimizin şevkat elinin en hızlı şekilde vatandaşlarımıza ulaşması için gösterilen gayretten dolayı çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

65 yaş üstü maddi durumu iyi olmayan 50 bin vatandaşımıza gıda 300 bin gıda kolisi ulaştıracağız. Pazartesi günü başlıyoruz. Dağıtımı Getir firması ücretsiz olarak yapacak.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SON VİDEO HABER

Poligondan silah çalan çocuk hakkında karar

Haber Ara