Dolar

32,2081

Euro

34,8604

Altın

2.444,95

Bist

10.218,58

İstanbul'daki silahlı çatışmada 'biyoenerji uzmanı' Salih Memişoğlu da hayatını kaybetti

İstanbul Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan kavga çifte cinayetle bitti. 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, 1 kişi de ağır yaralandı. Ölenlerden birinin, kamuoyunda kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu olduğu belirtildi.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-09 18:37:59

İstanbul'daki silahlı çatışmada 'biyoenerji uzmanı' Salih Memişoğlu da hayatını kaybetti

İstanbul Çekmeköy'deki hayvanat bahçesindeki silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin kamuoyunda kendisini 'biyoenerji ve metafizik uzmanı' olarak tanıtan Salih Memişoğlu olduğu ortaya çıktı.

NTV'nin aktardığı habere göre aralarında alacak meselesi olan taraflar, Salih Memişoğlu'nun oğlu Burak Memişoğlu'nun yönetim kurulu başkanı olduğu Çekmeköy'deki hayvanat bahçesinde bir araya geldi. 2 yıl önce açılan hayvanat bahçesini çok sayıda ünlü isim ziyaret etmişti.

i73nO2dUw0KwoomxdVvgBw

Salih Memişoğlu ile hayvanat bahçesinde işletmecilik yapan Mustafa Öztürk arasında borç nedeniyle önce tartışma ardından kavga çıktı.

Şüpheli Mustafa Öztürk, silahını çekip peş peşe ateşledi. Saldırgan Mustafa Öztürk, Salih Memişoğlu ve işletmeci Ömer Faruk Zengin'i tabancayla vurarak öldürdü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Durumu ağır olan yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TUod-nJnMEupWvxBuWIqKw

Memişoğlu'nun birçok ünlü isimle çalıştığı biliniyordu.

Olay yerinde polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Haber Ara