Dolar

32,2066

Euro

35,0299

Altın

2.513,81

Bist

10.739,57

İstanbul'da yangın ve patlama nerede oldu?

İstanbul'da bir patlama oldu mu? Son dakika gelişimi olarak gündemdeydi. Edinilen bilgilere göre İstanbul'da 23.30 civarında bir patlama meydana geldi. İstanbul'da patlamaya neden olan yangın nerede çıktı? İşte detaylar ...

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-08 21:33:30

İstanbul'da yangın ve patlama nerede oldu?

İstanbul'da bir patlama oldu mu? Son dakika gelişimi olarak gündemdeydi. Edinilen bilgilere göre İstanbul'da 23.30 civarında bir patlama meydana geldi. İstanbul'da patlamaya neden olan yangın nerede çıktı?

İşte detaylar ...

Tuzla'da 41. Bakım Onarım Merkez Komutanlığında yağların olduğu bölgede yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, saat 23.30 sıralarında Tuzla 41. Bakım onarım Merkez Komutanlığında madeni yağların olduğu bölgede henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanların çıktığını gören komutanlıktaki görevliler durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Yangında yaralı var mı?

İstanbul Tuzla'da bulunan Albay İbrahim Kendirli Kışlası'nda bulunan bir binada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangında patlamalar olduğu belirtiliyor.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık ekibi edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangında yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Haber Ara